Friday, January 16, 2009

total security..maha segala security ker?



pagi ni,aku on la lapy ku yg cumil ini... cam bese,aku scan sume virus2 loklak dulu.. pastu,aku pon membukak fs aku,kot2 ade testi baru...xde.. xde org balas ag..haha pastu,aku mengview blog2 membe ku yg da uptodate tu..kasi coment kat dorg,pastu..xde dah.. pastu,mule la ase bowink..aku pon amek gmbo anak sedare ku,mawi yg ngah asek tido tu.. xleh snap view depan,sbb ade air liur basi..hahaha

ni nak cite sal antivirus aku la ni..biase paling koman pon kalo scan tuk deep scan,2jam taw..tup tap,15 menet jer..aku tadi xpasan ag..igt duk scan la tu..ttbe minitray ni xpusing2 da..tu maknenye da abes scan.. aku bukak ar..tgk ape yg da belaku.. kene rogol ke dorg ni..haizz



aku duk heran2 dari td la nih..ttbe kuar "bitdefender has expired! u r no longer protected~" cam taek jer..kasi warning centu..taw la aku kai yg crack punye..hahahaha xjadi nk mara..sbb aku pon salah dalam hal nih..hoho

aku dgn baek atinye, generate code baru,pastu add dalam tmpt regstery tu..tgk,berhasil! kalo tenet problem,mmg die xkn jadi expired..setelah di post mortem,aku sepakat suara dgn hati ku,bg statement ceni..
"disebabkan kite suh bitdefender tu update,sistem bitdefender leh kesan yg aku ni pirate pny..thus,dorg pon kasi la surat cinta centu.. "

moral of the value, selagi korg leh bertahan dgn antivirus tu,korg terusla gune...miahaha siot jer. ape2 yg berbayar,jika kita pandai surf,free gak kan? hehe aku punye crack ni jaman jopun kowt..tu problem sgt tu..haizz.. kalo ade sesape yg ade crack die,kongsi2 la yer? bitdefender total security 2009~

ok..mau mandi dulu..nk gi kelas memandu..ahaks

4 comments:

lolita said...

cari jelah crack kat google.
belambok :P

ami said...

malah la..tenet prob..

baSIkaL_iDamaN said...

hahahaa...
ciannyer..
ala..
camnie jerk kalo nak senang..
xyah pakai antivirus...
or lebey tepat lagi..
xyah pakai laptop..
so bile xde laptop..
automatik xde virus..
n automatik xde antivirus..
n automatik jua tiada update..
tiadalah surat cinta..
kan senang 2??
kan?
kan?
kan?
kan?

ami said...

haha..baru je berhajat nk curi laptop beskal ni..huhu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails