Sunday, May 10, 2009

happy mother's day

selamat ari ibu buat ibu2 seluruh dunia umumnya, dan buat ma aku khususnya..

so,ktorg adik beradik ade la wat surprise yg xbrape suprise tu..hahaha

ktorg wat breakfast tuk ma+abah..kecik ati abah kalo xwat gak tuk dia..hihi

ok,menunya ialah roti bakar+mushroom soup..sound interesting right? yummy2.. simple,but sincere.. haha ape? aku xsincere?? mane korg taw aku xjujo..aku je yg tahu aku ni jujo ke x..kan kan kan?

aku pas subuh,tarik balik selimut,lupe sal surprise tu..alih2,adik bungsu ku kejutkan la..suh wat surprise tu..haha

aku bahagian soup,adik aku yg bgsu tu bhgn roti bakar.. yg laen2,tlg bukak tin campbell tu, tlg kemas meja makan.. yg laen2 lagi tu,mmg xde smgt keibuan la..bantai men game ngan tido.. haiss tp xpe.. janji siap surprise tu..hoho

ma aku siap request air kopi susu lagi..dengar2 sore dia dari arah bilik..wakakaka tu aku kate,surprise ni da xbrape nk surprise da..hahaha ma aku awal2 ag da tahu.. (rakan subahat).

ma n abah puji la betapa cedapnye pecah pagi tuk pagi ini..hihi

ma tmbh lg,tgh ari ni suh aku yg masak..ish..nakmo la..aku nk ikot ma aku shopping ..hahahaha adik aku yg len nk ikot gak..aku xkasi sbb aku cakap,"ari ibu,ibu xleh drive..bia anakanda yg drive..kui3" pny la bengang adik2 aku..wakakaakakakakaka

ok la..sampai di sini saja..aku nk sambung tujuan asal aku selepas subuh td..hhahaaha

sayang ma sokmo..sayang dooh2 nih..sunggoh..xnipu eh!~

4 comments:

oPA said...

hihi hepi mothers day hehe

cathenclox said...

hihihi epi mothers day gak,syg..

aken_surf said...

aku cme ucp slmt hri ibu je kt mk aku...hadiah xde....duit dh pokaiii

cathenclox said...

aku prepare brg2 pon dari perut dapor gak..barang2 tu da ade cume nk serving je..hahaha

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails