Saturday, June 6, 2009

Huha-huha Girang Bersama~


Kereta comeylku..haha biarpon bukan milik aku sepenuhnye,tp syukur ah ma abah kasi aku kete utk aku bergerak nih..kira amanat la kot.. agpon,dari xgune langsung,baek kasi aku gune..tol x?

hehe.. skrg duk kecoh sal proton exora la,honda ape tah lupe.. tp aku stick lagi ngan wira.. tataw la..even kete ni lebih kurang 10 thn umurnya,aku xkesa.. xnmpk buruk pon,janji pandai jage.. tol x? hes3

tp aku nih bukan ske sgt cuci kete..takat cucur air,buang bende2 asing kat tayar tu bulih la.. myb xde kesempatan masa kot..kah3.. [malas sebena nye kui3]

kete ni aku bawak gi kolej.. kolej aku dekat je ngan umah,so parent aku xriso sgt lew..agpon,aku bukan melencong kemana2 pon sbb slalu sgt balik umah..pendek kate,kete tu just tuk ke kelas la.. sjak da ade lesen ni,makin kuat le kene suruh wat keje.. gi beli barang,anto adik kelas fardhu ain, anto adik kelas malas,ambil adik tuisyen..huh! hectic schedule tuh..tp xpe,janji bulih bawak kete..hehe

pape pon,mekaseh taw..syg ma abah.. huhu biarlah org tu dapat broadband, hehehe~~~ :-)

5 comments:

aiEnuL hANna said...

nok pinje jgk?
msti mum x bui...
huhu~

lolita said...

heh

cathenclox said...

@hana
huhuhihi taw xpo..hehe kalu pinje broadband mum time g praktikal cdap cket..haha

@yah
gedio tuh?

Atie said...

weiii..mana aci. ka'ah takdok sapo pon nak bagi kete. kena beli sendri. isk isk...

cathenclox said...

huiiihuhuhiuihhi... jangam deki~~ =)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails