Friday, October 30, 2009

parking dan secret ku...

saya tersangatlah blurr bila parking kat KBTC(name glemer parkson) smlm.. hari itu dah ada experience parking dekat tingkat atas.. jalan menuju ke tingkat lima itu teramatlah cerun.. saya rasa dalam 50 darjah kot kecerunan nye itu.. tp malam tadi,parking dekat basement sbb xnk trauma macam aritu lagi.

masuk cam bese la, even cerun jugak jalan nk masuk tu.. adik aku ckp, "atin, kene bayar la.."
aku blurr la kejap.. 2 3 saat je.. asal lak kene bayar? pelik2.. sebesar2 KBMALL pon free, xkn parkson yg xbrape siap 100% pon kene bayar.. bengang gak la..
caj yg dikenakan rm2.. aku rase bangla yg jaga tu cam mael (upin& ipin) je.. dua seringgit! hahahaha
mmg la xberkira pon rm2 tu.. masalahnye parking bawah aje yg dikenekan caj.. parking cerun bak genting highlands tu xde la pulak dia nk mintak duit..bongoks!

pape pon,aku xdpt ape yg aku cari.. rimmel london still not open yet their branch in parkson's kelantan.. so, aku pusing2, aku ade bekenan yg fasio pny.. tp aku pon tataw nape aku gi beli brand secret ni. never heard,right?


bia je la.. murah je pon ni.. rm13.90.. lepas less jadi la rm11 sumthing.. wuakakaka
pastu yg liquid refining tu after less jadi rm25.. ok ar tu.. aku da lame cari yg liquid nye eyeliner nih..
tp yg masalahnye, it contain paraben.. camane aku xpasan dia nye ingredients.. hadui..
tu yg tgh berpikir tu nk gune yg liquid refining tu ke x..

p/s: yg xsuka blog aku,sila tkn alt+f4 sekarang jugak.. aku menyampah tol ngan org2 yg xpaham dunia blogger nih..

Photobucket

4 comments:

Manusia said...

takut naik bukit cerun yea hoho

violetless said...

ko pakai ke weh??pakai tuk tunjuk kat opa ey?hehehe...

sapa weh tak suka tu??habaq mai kat aku sket..

Atie said...

huhu...kuatnyo mikat

cathenclox said...

@manusia
bukan takut sgt.. cuma fes experience tu menakotkan..haha

@violetless
iye la..ngah prektis2 mekap nih..hi hi hi
ade ar.. xsuke sungguh.. xleh gtaw sbb dia anynomous..muahahaha

@atie
biaso2 jah..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails