Wednesday, December 29, 2010

Mimpi Black Mentor

jarang citer pasal mimpi

aku mimpi black mentor dah xde..
dah meninggalkan kita..
cewah..macam dia kenal aku je..

tetibe nak nangis..
nape aku mimpi dia dah xde..

dalam kepala ni macam2 pikir..
kalau black dah xde,
sape nk ganti dia dlm AJL nnt.
2 lagu plak tu..
huu..huu..

aku pernah bertanya sorg Medical Assistant kat Hospital Gerik dulu.
dia dikira warak jugak la.. 
apa tafsiran orang mimpi pasal org mati,atau kematian..
"itu mimpi bagus..itu mimpi org2 cerdik"
ulas MA tu dgn loghat Perak nye..

so,dalam konteks ni,
aku bukan mengharapkan kematian sesape..
tp umum..
mimpi ini tlh menyedarkan aku bahawa
'we just make a proposal,but Allah decide it'

mimpi ni tlh menyedarkan aku..
betapa aku ni banyak dosa
yang aku sendiri xsedar pon
bahawa aku ni byk dosa..
hmm..

p/s: pergi xkembali - rabbani
Photobucket

2 comments:

SaYraH WonDerLanD said...

dlm byk2 org ko mimpi black mentor?
huhuhuuhuhu

cathenclox said...

haha..
dah aku minat dia! hahaha

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails