Friday, March 11, 2011

marimar..awww~!


okay.. sape kat cni tgk citer marimar?
huh! wat a pathetic story,huh!
aku tgk jugak la episod 1 which is about 2 or 3 weeks ago..
aku teringat satu episod dia ari rabu 23/2 aritu..,
aku gatal tgn g bukak tv.. yela..
asek layan HIMYM,sampai tv tu dah penuh habuk..
tgk2,adegan bodoh si marimar tu...
pakwe dia wat cpr sbb ade org lemas,
tp marimar g bantai pakwe dia cium pompuan tu..
then,gado2.. and then,i cant hardly wait to off the TV!
wakaka so lame,marimar..
CPR pon xkenal..
and it always be stu... wait for it... pidity!

hahahaahahahahahahahaaha


p/s: tapi aku xtahu lah kot2 mmg dia kene bawak watak pompuan kurang cerdik!

Photobucket

1 comment:

shafiqah omar said...

peace. saya salah seorand daripada peminat cerita marimar - well setiap orang ada opinion memasing kan.

akak kena ah tengok cerita tu elok2, barula buat judgement! marimar tu memang tak educated, memang dia kena bawak watak perempuan bodoh. tapi hidup dia tu mengajar dia menjadi lebih matang. sekarang dia dah ada anak dah pun. cerita tu pun makin best, pandai gile marian rivera berlakon.

thanks. :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails