Monday, December 15, 2008

mE mySeLf anD I~

assalamualaikum..
actually nk tulis mase fes2 wat blog ni,tp excited nk post mahakarya I punye pasal,terlupe post mende nih..kalo kire,ni penting la jugak sbb pengenalan kepada blog aku yg xbape cun nih..haizz..xpe2,nnt aku ejaz sume..kasi gempak..ekeke [bajet reti CSS]

ok la..sahibul hikayat wal pulut wal duryani..anda makan,anda perahin,beloh2 ado isi.. wasakal..wasakal..dalam pinggan,.. keh3..loyar buruk la plak..

siyes da neh..

NAMA KURANG TIPU: ami
NAMA TIPU: cathenclox windsor
NAMA BETUL: ?? [skip soklan nih..next..]

pengalaman aku sbg blogger ni xhebat cam blogger2 len..dulu berjinak2 dengan friendster's blog jer,pastu stop sbb xsempat nk update..agpon,bz nk exam ag time tu.. persoalan yg menarik skali..nape aku aktif kat blog balik.. sbb, aku nk suh korg komen karya2 aku tu.. kalo ade org komen,aku leh la wat penambahbaikan dalam mahakarya yang seterusnya..kan? kan? tapi,dengan syarat,korg kasi la komen yg jujo sejujo jujonya..kalo x,cane kite nk maju tol x? kalo udoh,cakap je udoh..pastu kalo nk kongsi idea pon,ckp jer..no heart feeling ma..

ape lagi nk cakap aa? aku da kehabisan idea nih..sbb baru pas memerah keringat cari idea tuk design terbaru..cewahh~

3 design tuk satu post..hebat la tu..tol x? hahak

ok la..beta mahu berangkat tuk kudapan tengah hari..harap tuan hamba semua sabar menunggu tuk mahakarya yang seterusnya..

stephen chow cincau~

2 comments:

SaRaH NoRDiN said...

amboi..leh plak skip soklan nama pnoh..ngeeeee

amacam ritu smp perliss.??kecikan ..

ami said...

aku xgi perlis la..sedey tol..kolej punye program musti sangkut ngan aku pnye program..uwaaa...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails