Wednesday, February 4, 2009

suntikan Hep B dan eye drop..

assalamualaikum semua..bertemu kembali dalam rancangan...mari...bertarannum.. hehe.. tade la.. gurau je.. ok..let me story morry yer..

after i finished my lecture at 10am,i waited Yana came from pink3.. lame dow..about half an hour.. i heard bus sounded like crazy,and lenggang kangkung si Yana munculkan dirinye disebalik org kebanyakan itu.. haha dia ckp, "sorry2..."
saya dengan tenangnye balas,"cepat la..aku ade kelas kul 12 ag ni.."
after that,we headed to bilik HEP si gatal itu tuk berjumpe en.fairus sbb nak wat payment for Hep B vaccine 1 injection.. unfortunately,dia xde..so,kami pon ternampak en montel tu,dia suh masuk,bayar kat dalam jer.. ceh!~ kemain ag en. fairus suh jumpe die,ghopenye leh byr terus kat kaunter..wahaha

only rm10..ag rm20,subsidi kolej..hihi ini untuk 1st dose.. so,we rushingly headed to klinik and jumpe en.abdullah kalau xsilap la..hehe sowey M.A..lupe nama..

:: inilah lebih kurang botol dia..comey kan? keh3 ::

:: padan muka Yana..saya shot gmbo dia.. wakaka amponz ::

after that, saya mintak ubat mata sbb mata saya merah2 tp xsakit.. xleh nak diagnoskan.. tp saya diagnoskan sendiri jugak..hehe [belagak jadi doktor jap] mata saya masuk bulu mata.. sape yer rindu kat saya ni..hehe

:: nurse xbetauliah kasi eye drop kat saya ::

after awhile,rase yg meloyakan kat tekak..efek ubat..hoho

kerna Yana rase bersalah sbb dia xcapture gmbo saya tadi,dia belanja saya makan nasi ayam bakar ngan air melo..hoho kawan2 jgn jeles ek?

4 comments:

lolita said...

eeee yekkk x sakit kow?

ami said...

dop..ingat sakit tp sama jah macam inject2 gelain..huhUHAHA

jack kan ore tuh?

baSIkaL_iDamaN said...

erkk??
rindu?
wow!!!
:)

ami said...

hoho.. ade la yg rindu kat aku tu.. ko je tataw..haha

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails