Friday, April 3, 2009

borim~

borim nye.. nak klua umah pon,ase xbuleh jer..aaa... nak capture gmbo lampu..uwaaa~~~
tadi time smyg,adik laki aku jadi imam.. adiah besday la kate kan..ahak ahak.. dia cakap kat aku tadi,berdebar2 giler td,tp sebbek bley cover..kalo x,mau nye dia tanggung dosa makmun2 nya itu? haha

well,i have a berita pecah nk gtau ni.. adik aku yg pompuan tu,yg alim2 gitu, da kapel..wakaka kantoi beb! pakwe dia dulu,add aku kat fs..time tu aku tataw pon dia tu pakwe adik aku,or myb tgh mengurat adik aku..huhuhu ttbe si adik aku ni melenting..myb takut rahsia terbongkar?? jeng3
arini nak dijadikan cerita,aku view la update dari membe2 kat fs ni,ade gmbo dio edit,gmbo dia ngan pakwe dia la..haha padan muka..igt dunia ni kecik ke..jumpe jugak..wahahahaahahahahah

kini,dia da kene sakat dek aku ngan adik laki aku tu..wakaka

4 comments:

Portgas .D. Ace said...

pergh!!??
KANTOI..
haha~

cathenclox said...

padan muka..wuhahaha

ali88 said...

xbaik la aibkan org.

cathenclox said...

sape aibkan sape?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails