Friday, April 10, 2009

jalan2 beli kaen~


raya puasa bulan berapa ar? huhuhu kami da sibuk beli kaen pasang tuk raya ni taw~ aku pon tumpang la 2 kaki turut menyebok sama.. ma aku kasi 50,suh cari kaen tuk wat raya ni la..

so,lepas amek adik aku kat kelas mengaji,kami terus gi kb.. cari parking kete petang2 ni,senang nk dapat taw..hoho maklum la,org ramai da balik kerja.. nak masuk bandar,jalan punye la smooth.. huhu

sampai nagoya,aku pilih2 la kaen2 yg mana bekenan kat ati ni.. adik aku ni plak duk sebuk pusing2 keliling kaen tu..xpaam tol.. org suh tlg pilih kaen,dia duk tawaf kat situ plak..

ok la..berbalik kepada kain yg aku pilih tadi,harga 2 pasang rm50 ++.. amek je la..tmbh duit sendiri..

:: wane fav ma aku..saje je nak kasi jeles dia.. :

:: fesyen warga emas ke ni? ::

ada sehelai lagi,wane oren..tp kaen tu ada lam bilik ma aku..maleh lak nk gi amek gmbo..kang ma aku kate buang tebiat ke ape.. hohoho jadi,3 pasang le thn ni..hehe budget lebih cket thn ni,huhu~

pastu,kami ke fast food, (xleh cakap nama kedai..kontorversi..hahahaha), time nak order tu,ade la pekerja kedai tu kasi belon kat adik aku ni..suka kemain dia.. dapat belon..wakaka aku ni anti cket ngan belon ni.. aku takut kalo belon meletop depan muka ni..wahaha mau x heart attack! masuk je lam kete,aku suh dia letak belon kat blkg.. hehe lgkh berjaga2 beb!~

sampai umah dalam kul 6pm. patot sampai 530 lagi tp sbb jam kan.. traffic bergerak perlahan di arah saye.. wahaha arah bertentangan,ok je.. jeles nye..kui3

2 comments:

Portgas .D. Ace said...

sy nk gak..
awk jhit kn r..
haha~

cathenclox said...

jahit baju koyak bole la..tp kalu nak jaet baju kurung...haizz.. konfem jadi kaen sarung je nnt..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails