Sunday, May 17, 2009

BOBOK KOKSEY



selamat hari telekomunikasi dan informasi masyarakat sedunia! berkomunikasilah dengan keluarga dan teman tersayang hari ini.

ok lah..aku sebenarnya xpuas ati ngan lecture aku..bia la baru pas ari guru,btw,hari ni bukan hari guru..so,baru hari ni aku tulis,xnak kasi guru2 tersinggung la..haha

ok,lecture aku ni kan,dulu b4 midsem,dia da kasi assgment tuk final..alih2 latest nye pulak,dia kasi lagi 2 assgment tu minggu lepas.. haiss.. dah a minggu ni OSPE.. korg tau x? dia sambung master,so dia nye assgment kat dia nye U tu,dia suh kami budak2 ni buat.. xkan la assgment kami kene translate jer? xlogik kan?

kami punye la xmenang tgn,nak cope ngan OSPE and final seminggu after OSPE,mmg padat sgt jadual..igt kami ni koli batak anda ker?

bukannye aku xrespek cekgu,mak aku pon cekgu gak..aku xde nk hina cekgu2 pom.. tp, agk2 la..jgn la mempergunakan student tuk kepentingan sendiri.. nk ckp sal law,boleh..xde masalah.. kami student2 ni xde kuasa autonomi tuk memilih taw..ag satu,ini dah melanggar syarat2 perjanjian antara lecture ngan kolej iaitu mencampuri urusan peribadi dengan urusan kolej. hah! amik..jgn ajar kami undang2 saja,puan..kami juga skrg dah celik mata ttg perundangan..

tp xpe la puan,kami redha sbb ini kan tuk kebaikan kami jugak kan? kami nk dapat dip sedangkan puan kan da nk dapat master..master tuuu..kami dip pon xlepas2 ag ni..

smg cekgu itu lulus dengan jayanya dia pny master diatas usaha org laen. amin.

4 comments:

lolita said...

hahahah selamat hari lecturer~~~

Portgas .D. Ace said...

mcam x eklaz je wat 2??

cathenclox said...

@yah
wut do u mean by ur big laughed?
ade pengalaman?

cathenclox said...

@portgas
hehe tepuk tgn tny jari,ikhlas ke idak..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails