Friday, May 15, 2009

HEROES part 1 : Ami Bishop

video
Ami Bishop: sociopath

watak asal nye ialah Elle Bishop. dia ni ade conflict identity.. kekadang dia baik,kekadang dia jahat..dia xsedar ape yg dia wat tu,tp mmg considered as jahat, dan boleh membahayakan org len.. hehe..

plot dia ade la kaitan ngan jahat+baik,tp ini aku pny script,so xya la korg susa2 nk cakap ini salah,itu salah,xsama dalam series HEROES bla3..aku cuma amek main point je ni.. hihihi

sit back,relax, and enjoy our show~~

nntkan part 2 dimana claire bennet terjun bangunan pulak~~

da da~~~~~~~

8 comments:

ali88 said...

xnapok pn hk baik..
BTW lagu bnyk sgt.xsmpt nk feel.
ak respect kamera(men/women) bcoz
air xpercik kat kamera ms ko jirus air 2.part meme mantap.
tahniah kameramen/women(ak xsure die laki ko pue)...

cathenclox said...

lagu byk sgt? aku buh lagu sbb bunyi gege alik blake tu..kirenye,nk cover las..nati aku edit smula..sbb due date 21hb ni..so ade mase lg nk buat..

haa..time air terpercik tu,aku wat efek slow mo.. meme bunyi splash tu..huhu haktu aku guno dale adobe premier element v4.0. meme cun lah.

yehaa..pompuan deh..ahli grup aku semo pompuan..xdop jate.. huhu~

sila la bui komen lagi..thanks for the compliment..

ali88 said...

adobe premier element v4.0?
siap bui detail ag softwawre ni.
patutla cun.pah ko plakon pn cun.
ak xreti main adobe hk plik2.
ak reti adobe acrobat jah.
2 pn xabis blaja ag.
BTW mano element baiknyo?
hk ak napok basuh kreto 2 jah
hk hasanah.hk len semo sayyiat...

cathenclox said...

cess.. aku jadi baik la hok ngelas tu.. bitting the nail..haha prati molep deh~

ali88 said...

bitting the nails kiro baik ko?
ckgu ak xrjn aja pn ak kat skull.
mg skull mano gak dlu?
xpo la.nti ak tra search tenet
mksud biting de snails 2..

cathenclox said...

hehehe maksud laen dari perbuatan tu,ami bishop tu nyesal doh la sbb wat jahat mulo tu..begitu las.

ali88 said...

oo.2 pn kiro conflict identiti?
xpo la.pahni wak hk ami castle ko,
ami knight ko,xpn ami quing...

cathenclox said...

konflik jugop lah ..haiss
aku nak wat ami rah pulok pahni..ekeke

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails