Thursday, July 23, 2009

budak itu...

perempuan bongekkK!

hmm.. ade budak yg tidak digemari ramai..maknanya dia xleh jadi susu cap nyonyong la yek?
wakaka

ok la,dia ni budak homeroom aku aw.. dia org n9..
aku xske dia sbb dia memandang rendah dgn kebolehan org2 disekeliling dia.. kalo dia berkebolehan,xpe gak..haiss

igt ag,mase ktorg gi BTN,ktorg satu group.. korg bygkan nak naik bukit kluang tu,pejalanan asek delay aje sbb tunggu budak nih.. pastu dia bising2 cakap gp ktorg lmbt sampai... bongek tol..

tu fes kes dia ngan aku..

ade lagi kes nye.. mase latihan koir,si syam ni tny la ade pape cadangan x nak baik pulih persembahan ni, pastu aku cakap la kalo wat gini2,cane.. pastu syam cakap,nk cube test dulu..alih2 budak perempuan bongek ni menyampuk,dia cakap idea aku xbest..idea dia ag best.. dia pon gtaw la.. fyi,dia ni belagak pandai a.. idea dia ampeh,tp sbb budak2 ni da taw perangai dia centu,dorg cakap la,cube buat idea dia..

bila test guna idea dia,nyanyi pon sumbang la.. xmatching tone.. alih2,idea dia dikensel kan.. masa tu,puas gile ati aku..hahaha idea aku jugak yg masyukkk!!

yg paling latest,dia pandang slek kat aku.. mase tu lepas latihan koir.. aku,ain and yana nak balik la.. ttbe dia jeling kat aku.. haih? dengki ker? ape salah aku? actually,da byk kali da dia jeling2 kat aku ni..suka menjeling2 nih,ati bertentang pulak nnt..wakakaka

aku ase,dia kecewa sbb aku xajak dia naek kete aku kot.. hahahaahaha ye la,bila aku ade lam kete and selisih ngan dia aje,musti mate dia tuh menjalankan tugasnye..

tp aku betul2 xsuke dia ah..mulut dia laser tol.. aku tataw la cane pakwe dia leh tahan ngan mulut dia yg gitu tuh..

ok la.ini ade sedikit gmbo aku mase koir pagi tadi di PSPN smpena hari jururawat sedunia peringkat negeri kelantan..:: aku,ain,yana ::

:: of koz la aku..haha ::

:: gmbr itu makanan.. hahaha[kata diet? muAHAHA]

8 comments:

fazrin2211 said...

takyah diet2, dah ok tu,hehehe
ni apa kes gado2 ni..org macam tu, biarkan je dia dgn dunia keangkuhan dia,hehe

cathenclox said...

kalu camtu da ok,maknenye belambak ag org2 di lua sane yg ok..huhuhu

ye..mmg dah bio kan dia gtu..bek la ak fokus stdy aje..hihi

SaRaH NoRDiN said...

hurm ..
huhhuuhuh
aku pon ada kebengangan gakss.
huhhhuhuhhuh....
wakakakaka

cathenclox said...

ko bengang nape sarr? cube cite kat akak nih..hahaha

fazrin2211 said...

kak, sarr memang bengang sgt, aku ke dia makan aiskrim tak ajak sarr. heram tul sal..eeeeeeeeeeeeeee...

(mewakili sal)

cathenclox said...

leh lak wakil2.. haha

sciatic said...

wat bdow je ngn org cenggitu..

cathenclox said...

haha tp kalu bulih,nak gak dia dibalas cam dia wat kat org len.. fair kan?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails