Monday, August 31, 2009

Kelas NSN batal???

hye! aku disini lagi.. maksud aku,aku masih dirumah lagi..hahak

sepatotnye,aku ade kelas malam ni,iaitu kelas neurology.. tp macam xde je.. adakah dibatalkan..? heran beta..

aku kol membe aku, Yana, tny ade kelas ke x, dia cakap, "aku pon kat umah ag ni..jap ag,abah aku nk anto balik kolej".. hmm.. lagi menambahkan heran aku..

aku without any hesitation, aku kol lagi rumate aku yg sorg ag.. si Aya.. Aya pulak cakap, "entahla..xde kot..sbb kelas aku yg smlm pon puan batalkan.. " 

aku pon buat conclusion sendiri,kelas xde..

" dengan ini, saya, Ami, wakil dari majlis kolej2 sedunia, mengumumkan kelas xde pada malam ni kerna Cikgunda xdapat menghadirkan diri..Sekian, mekaseeeyyyyhhh"

ekeke.. dengan itu,aku pon still mengadap lapy kesayangan ini.. ish..umo da stahun da lapy aku.. pape pon, ko totap lapy kesygn aku,keyh!

LOTSofLOVE,

Photobucket

6 comments:

+betterSINGLE+ said...

cekgu g smbut merdeka la

cathenclox said...

ekeke..xla..malam ni kan malam isnin.. malam wajib gak tuh..wakakak

ade projek yg tertangguh,tu terpakse batalkan kelas tu..

wakakakak

mulut nakal~

+betterSINGLE+ said...

haish...
otak ku suci..
kekekkee
budget!! hahaha

cathenclox said...

haha..

cam xbese pulak..ekeke

tp zaman skrg,kalo ngaku xnakal,tipu ar..muahahaha

XD

+betterSINGLE+ said...

xnakal xcple la weyh

cathenclox said...

oo..gitu ker? hik hik

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails