Monday, August 31, 2009

Violetless: Inner Strength

Assalamualaikum..

Aku berasa tersentuh atas ape yg berlaku kat mmbe aku.. even aku knl dia xsmpai pon stgh tahun, tp kira baek jugak la..aku take care gak la sal dia..
awl pg td,dia gtau yg org yg dia syg,curang.. dan ini kali kedua..

lupakan lelaki begitu.. walaupun kaum Adam semakin pupus,tetapi masih ade yg belum diterokai.. byk lagi yg baik2..

buat kawan2 yg laen pon,even da ad pakwe,jgn give 100% kepercayaan kat dorg.. simpan sikit kepercayaan tuk diri sendiri.. sape lagi nk percaya kita kalau bukan diri kita sendiri..

dan buat teman2 ku yg bernama lelaki, jgn ler permainkan perasaan perempuan.. korg tahu nk bergumbira aje..tp ati awek,sikit pon xnak jage.. time ngorat dulu,kemain la.. tp bila dah dapat, dah xde dah macam mase ngorat dulu.. igtlah, what u give, u get back.. xkene sekarang,kene la laen2 masa..

buat org2 yg teraniaya,berdoalah kat Allah..sesungguhnya Allah itu Maha mengasihi dan pemurah..
doa2 anda pasti terjawab samada penganiayaan anda dibalas, atau Allah ada penyelesaian len tuk anda.. ingat! Allah tidak pernah sama sekali tidak membantu makhluknya.. never say never!

aku bukanlah superman.tp aku buat ape yg termampu tuk tolong dia.. ramai dah  kasi nasihat,tp aku nk kasi lirik lgu.. hayati la lirik ni,ok?



Lyrics | Hilary Duff lyrics - Inner Strength lyrics

Photobucket

13 comments:

+betterSINGLE+ said...

FYI...ami...pe yg de kne..sme mcm org kne..
buncit wat ak cam2 la weyh..
trok...siap ak jmpe pic de ngn dak girl 2 lentok2 bgai..
skit gle kot ati ak..hm ntahla..

cathenclox said...

ye..aku tahu,dan aku mengerti..
ex aku dulu pon wat aku gtu gak,tp xde la smpai jumpe gmbo pelik2 gitu.. juz terbace emel ex aku kasi pompuan tuh,mesra2 la ayat.. huh!

tp xpe,aku dah ad idop aku sendiri..

violetless said...

thankz ey..

cathenclox said...

ur welcome.. meh la kita bergumbira~

+betterSINGLE+ said...

jom kte menkn dorg smula...
tke revenge...
nge..gle vavi..
tak bek..

+betterSINGLE+ said...

jom kte menkn dorg smula...
tke revenge...
nge..gle vavi..
tak bek..

cathenclox said...

hahaha.. kijammm ko fifi.. ekekeke

tp kalo ko nk bls,ko nk balas cane?
hehek

+betterSINGLE+ said...

on my way la ney weyh..
hahhaah..
woi..gle..de da la bc blog ak..
hahha
mati..

cathenclox said...

Wakaka.. ala,dia xbace kot blog aku..keh3.. xkn la dia nk check satu2.. ape kess.~~

nk buat pon,berpada2 la..jgn sampai seronok teruja dah la..cukup tuk balas setimpal dgn yg dia lakukan dah ler.. hihi

+betterSINGLE+ said...

hihihi..
ak neyh ckp je gtu..
tp ati cuak nk wat..
rs syg ad lgik..
xsmpai ati..
tu la pompuan..
ati lembut..

cathenclox said...

tu la pasal.. kene keraskan sikit hati tu..

jgn terlalu lembut,kang xpasal2 sakit ati.. kan kan?

+betterSINGLE+ said...

sakit ati,nk bg ubt ap ye nurse???

cathenclox said...

haa..barbiturate la..ekeke konfom lalok pasni..hahak

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails