Friday, August 7, 2009

pilih nama anak..


hai semua..almost a week aku xupdate blog aku nih..
ade citer best nih..nak bace k xnak?
kalo xnak xpe,skrg jugak korg leh tkn alt+f4 ok?

saspen jer..haha
aku sebenarnye nak citer pasal aku n kaah (angah) pilih nama tuk baby lam pewot dia tu..
dia suh la aku cari kat tenet nama2 yg comel2 cam aku nih..ahaks~

so,aku pon surf la kat tenet,macam2 aa aku taip..nama baby la,nama bayi moden, nama bayi dalam islam la..huhu

aku saje je kasi nama zaman2 dulu kat kaah.. pastu dia gelak2 sakan..

dia xmo nama2 zaman dolu kala nih..nak nama moden2.. ye la..org moden le kate kan..

skali aku sebot nama zainab.. bengang la dia..sbb dulu masa dia dalam pewot ma aku lagi,along aku nak kasi nama kat dia nama zainab..wakakaakaa
dia cakap,kalo ma letak nama zainab dulu,sampai mati pon xkan maafkan along aku..muahaha
macam2..

aku kasi lagi satu nama,dia xstuju..sbb ade membe dia nama camtu,tp gemok dan xlawa..siot ajer.. aku cakap,nama Rihanna la..artis holiwood cket.. dia ckp,ok jugak..gleme gitu..

mase tgh cari2 nama tu,aku terjumpa satu nama.. ringkas dan penuh makna..

"WIDAD"
ia bermaksud kasih sayang.. huhu xperlu la nak tmbh nur, nurul,siti,tengku,wan,nik, raja, puteri,syarifah dan sebagainya.. sbb nama tuh dah lengkap.. kate org,nama2 ni kene panggil penuh,baru jadi doa..ye x? (salah,sila betulkan ek?)

sebenarnye,aku dah berkenan nama widad ni dah lame dah..mase tu ada iklan pantene xsilap aku..sorg pelanggan nama widad.. muka dia lawa,nama pon lawa..tp tataw la pulak maksud dia mase tu..huhu~

alih2,angah aku cakap,xya cari lagi la,kot2 dapat anak laki lagi,haru dibuatnye..

smlm,angah aka kaah aku Gtalk aku,dia cakap,dia g scan,doktor cakap,kemungkinan lelaki..

wakaka..dapat lelaki pulak la dia... huhu~

p/s: da chop nama widad tuk anak aku nnt! coming soon~~

6 comments:

violetless said...

mati2 aku ingt hg da kawen..
kawen tak cakap aku lak tuh..heheh

mystearica said...

wakakaka...

ade gak yg tertipoo~~

ngeh3..

kalo aku kawen pon,ape salahnye.. he he

SaRaH NoRDiN said...

wakakak ampes jerk
len kali cari la dua nama at the same time
kalu laki nama ini
kalu girl nama ini
xyah susah2
sengal la ko ni..
tp sbut nama widad
ada sorang anak kenalan sarah nama ank dia widad rihana...
huhuhuhu

mystearica said...

huhuhu

ade cari gak name laki mase tu,tp excited nak anak pompuan kan? tu byk sebut name girl aje..wakakaka

yeke? comelkah beliau?

Anonymous said...

секс арабки
секс кошек
видео ролики дискотека 80
фото секс худые бесплатно
секс порево

Anonymous said...

You are not right.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails