Sunday, August 2, 2009

supim free~

huhuhu~ gembiranya hati bila dapat shopping.. sudah sekian lama aku tidak shopping bersama dengan ma...wuakakaaka shopping ngan ma musti la super duper jimat.. semua aku bayar separuh aje atas tiap2 barang yg aku beli.. jimat kan kan kan?

smlm ma nak beli comforter,aku pon tumpang 2 kaki jugak la..hahaha nak pilih tu satu hal..bukan lawa sangat pon design kat tesco..yg lawa tu mmg lawa la..yg xlawa tu,paham2 je la.. hahahaha

mula2,aku amek design laen..murah la..rm38 tuk single set..aku beli single ajer..pasang kat katil kolej.. pastu,terdetik ati aku nk belek2 yg laen.hah! aku jumpe dah yg fav aku.. wakaka comforter set gmbo lembu!! gumbira! aku gumbira!!

hage dia mahal la cket dari yg aku pilih yg mula2 tu..kaen pon cotton.. rm110 hagennye..xkesahla..bayar separuh kan? haha

pastu aku beli la baju2,dan bende2 laen..yg ini xbayar sparuh..yg ini ma aku bayar full.. ni dinamakan nikmat bershopping bersama2 ma.. hihi

time nak bayar,bila casher scan barang2 tu,comforter aku tu hage dia 88 aje..ade less ghopenye..ampes wal kempis la..tp xpe,separuh itu sudah berkurang! hihik

sampai umah,abe terkejut sbb ada 4 set comforter..dia tny,nk gi jual ke? aku cakap kat dia, "xla..cik amai nak datang ni..nak masuk minang!" muahahah

bengang aje abe bila aku cakap gitu.. sbb dia tau aku tipu dia aje..hihik~

kesian kat malin..dia nye comforter tu xde cadar ngan pillow case.. padahal aku ngan ma da byk kali cek da.. sbb sblm ni pon,da tersalah beli yg single,spatot nk yg queen.. huhhuhu

pape pon,tgk la aku nye comforter baru ni..still lam beg dia ag taw!!


p/s:agak kekanak2an kan?

4 comments:

sciatic said...

lembu???
tau la nk raya da,hahahaha
hm org mmg dok unikl la...
yg aritu org xmksudkn org kat kmku..
cme org plek np ad tgge UNIKL kt tmpat 2..
e2 yg org mksudkn...

dayah_blueberry said...

hahhaha...

xla...x romte aku gune lembu gatai gak..

lembu pink tapi bckground iJau..
aku yg pilihkan..
=)

tapi kat tesCo mmg murah..aku de berkenen gak..

violetless said...

nak jugak!!!
aku nya cadar ntah pa2 la....nak beli baru jugak la..

cathenclox said...

@fifi
hehek misunderstonggeng la aku nih..hahaha
mmg minat lembu stat masuk kulim la..tataw naper..ekekeke

@dayah
lembu gatai? wakakaka
tp lembu comel taw..kiut2..
tp lembu aku j yg kiut..hihihi
tesco mmg murah2..jum la beli..

@violet
jum2..beli yg lembu..tp jgn beli yg lawa2 dah la..jeles lak sayer..wakakaa

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails