Saturday, August 1, 2009

FRU,mintak tolong....


tolong basuhkan kereta saya dengan meriam air tuu..huhu..

bulih la..tayar kereta banyak lopak ni.. kkikiki

kalau guna meriam air tu,konfem2 kotoran kuda pon hilang..


p/s: kata negara demokrasi,tp nampaknye mmg xnampak la demokrasi tu..

6 comments:

sciatic said...

hahaaha sembur gne air tu kompem kmoo pon mlayang

fazrin2211 said...

demokasi dah takda kat malaysia ni, semua rakyat kena jadi pak turut, begitu juga polis2 menjadi org suruhan.

cathenclox said...

@fifi

haahah..taw xpe.. ngan yg pegang meriam air tu ckali melayang.. laju le kate kan..ahaks

@faz

betul tu faz..rakyat xbuta.. huish..mujo ade yg xbuta cam kita ni..kan?

fazrin2211 said...

yang buta tu selalunya, org yg selalu tgk berita di tv, baca paper di akhbar. semua ni dah diputar belitkan.

tapi tak pernah cari dari sumber2 yg lain.klu kat tenet ni, bersepah perkara sebenar.

SaRaH NoRDiN said...

huahuahauhauahua confirm ko melayang kene semburr air tu ...

sengal la ko ni ami ..ada plak mcm2 musim..ari ni last aku bukak blog kot..T_T

cathenclox said...

@faz
aah..aku mane tgk pon buletin terakhir tv3 suku tu.. sokkaba pon jarang kalo bace pon sinar harian je la.. sumber internet jer..
nk arapkan sumber laen,haram lah.. sampai mati pon tataw info sbenar..

@sarah
wakaka..betul la..bermusim.. hihihi
aku xkene sembur pon.. tp aku nak gune tu sembur kete aku.. hahaha nk guna snow wash abah aku tu,aku xreti pasang.
awat last day berblogging?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails