Sunday, October 25, 2009

kegilaan Cafe World on Facebook

gila la cafe world! ok..aku xgila ag..

cuma nk gtaw aku da addict ngan mende alah ni.. menda alah ni la yg wat aku xtido ag time ni.. buktinye,sok aku akan terhuyung hayang pening kureng oksigen.. haha

aku stat men game ni ptg kamis (22 oct 2009), sbb ptg tu aku da xde paper..exam pon da abes,so layan je la game yg di invite oleh membe2.. skali jumpe game ni..pergh.. yg lapar pon leh jadi maken lapar taw.. hihihi


ni lah hasilnya selama 2 hari aku bertungkus lumus menjadi chef.. alamak.. ami da tuka profession!! ahaks~

sesape yg ade fb, boleh la cube game ni.. erm.. game ni ada yg desktop pny x? aku nk maen yg offline game ler.. pastu, yg full,xmo yg trial sejam tu.. haha xiklas kasi maen namanye tu kalo bagi trial.. hi hi hi (oit! org beniage laa!!)

p/s: do u thing im addicted to u? yes yes yes!!

*nota kaki: aku mintak maaf sbb xonline dekat seminggu.. telalu bz ngan final exam.. nk ucapkan tahniah kat membe aku, siti fairus sbb dia kawen 2 hari lepas!! tp aku xpegi sbb aku kan exam.. huuuu.. pape pon,tahniah beb!  (aku bila ag weyyy??)


Photobucket

2 comments:

SaRaH NoRDiN said...

best ke game ni??
hohoohohoh lapaq jerk aku tgk game nie

cathenclox said...

pegi la makan..duk lapar kat cni, bulih leleh aje la..wakaka

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails