Tuesday, November 23, 2010

cikgu shida gila glamor

`assalamualaikum..

sape kenal cikgu shida ni? xtahu la nama betul ke x..xtahu jugak la betul ke dia ni cikgu..
tp ape yg aku tahu,dia ni gila glamor.. so pathetic.

ape motif dia post video mimming lagu2 kat fb?
aku xpaham..
amat memalukan institusi perguruan..[tu pon kalo betul dia cikgu..]

aku kesian tgk dia..sampai cmtu skali nk cepat glamor..

ini yg aku dengar dari budak2 fb la..
fes2 membe dia g post kan video dia ngah mimming lagu tu kat fb..
si cikgu shida ni bengang..tp tgk2, ramai yg like..
then,semenjak itu,dia start post video lain plak.
tp xtahu la citer sebenarnye..
mgkin dia sendiri yg post kot?
wallahuallam.

pesanan buat cikgu shida,hentikan lah semua tu..
meluat kami semua..
yg komen bukan suka pon tgk video awk,
tp semua nye memerli awk..
awk tu yg xpaham2..[mgkin da paham tp wat2 xpaham.]

p/s: hmm.. manic bipolar la jawapan nye...

Photobucket

2 comments:

SaYraH WonDerLanD said...

ho0!!
tawu xpe..
first video dia yg aku tgk tajuk pakai buang....
masyaAllah...aku mengucap panjang kot..
aku rasa maluuu sangat coz dia perempuan and bertudung..
sangat2 menjatuhkan maruah perempuan...agak2 la nk glemer ke ape ke....

aishhh....aritu ramai sgt kondem dia smp dia decide xnak share lg suma video2 dia??
tp skang still dia post jugak..
wth..

cathenclox said...

ntahla..
dunia akhir zaman..
myb dia nk tiru yg budak2 filipina n indonesia kot..
tp ni malaysia..
org islam plak tu..
macam xkene je..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails