Monday, April 27, 2009

besday gurL

:: terbalik nih..tuka posisi cepat.. opa yg patot bawak kek tu hihi ::

waa...da tua da aku... tp still xcukop umo ag tuk mengundi.. hehe














kepada yg telah mengwish kan tu,tq..korg mmg rawk abess!

aa..aku tataw nk tulis ape ni.. aku xnk jadi tua..kui3.. tu pakwe aku cakap, "poreber yang"..
hihihi

ok la..azam tuk da jadi tua ni...:
  • aku nk jadi yg lebih baik dari yg sebelum ni.. sebelom ni pon baek gak.. ahaks ( yeyer je aku ni..~)
  • aku nk kumpul duit satoz sbulan,ok x? tujuan? kegunaan di masa kecemasan..( waktu shopping...wakakaakaka)
  • org dolu2 cakap,umo cam aku ni,da lewat beno da... ish3.. sabar ye syg? tunggu kita sama2 membina kerjaya dulu.. :p
  • yg ni tiap2 tahun aku wish.. hehe smg berat badan aku kembali ke berat badan ideal.. wahahaha (tiap2 tahun maken mengembong no wonder de org panggil aku gelembong~~
  • aku nak lulus bergaya la dalam bidang aku ceburi ni.. huhu
  • nak jadi ****** yang solehah.. hehe













dan aku tahu,bank islam amat menyayangi aku kerna depa da wishkan tuk aku siap2 sempena besday aku ni..huhuhu

uhuhuhu... tmbhan pulak,arini jugak loan aku masuk tuk this month..bak cakap amy search, berbaloi baloi...

lagi satu, aku bule gayut puas2 la nnt sbb celcom da kasi green light da.. ahaks~ sape2 dalam list 8pax,nntikan kemunculan suare emas aku ni..hihihi

to opa, aishiteru.. sore kore (slalu bahas pasal sore kore ngan pakwe)
huhuk jum layan lagu

love story - andy william
,opa..ngee~

8 comments:

opa said...

hoho hepi besday ami

cathenclox said...

hohoho mekaseh syg.. huhuhu~~~

aiEnuL said...

hepi bday yer~
hoho

cathenclox said...

huhu..tenkiyuuuu~ yuhuuuu

opa said...

hoho untung ami pas satu satu dapat bak kata pepatah sudah jatuh ditimpa tanggi hoho tol x?

cathenclox said...

tu malapetaka tu opa.. ahaks~ cenggini opa.. durian runtuh.. wahahahaha

Putera Arjuna said...

heppi2 day

happy burstday gu!

sedar la...anda sudah tua!
aku yg masih muda

nge3

cathenclox said...

huk ala... koya la.. huhu tp anda lagi tua dari gue!! ahaks

btw,mekasih sbb nyanyi..susa2 je..hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails