Wednesday, September 30, 2009

taufan ketsuna melanda kota bharu?

assalamualaikum..

tajuk cam gempak aje.. cuak ke?
sila cuak sekarang.. hi hi

tadi mase ondaway balik dari kolej,awan biru dania dah jadi senja nan merah..ape aku melalut ni..haha
pastu,mase kat pdg tmbak,angin mula menjalankan tugas nya.. ase nk terangkat kete aku.. padahal bukan kete kancil,kira berat la kete wira aku tu tmbh ngan aku lagi.. pasan kurus jap..hahak

nak sampai usm tu, ade atap zink terbang depan kete depan aku..haa..phm ke x tuuu?
sebbaek aku pemandu yg berhemah.. aku sempat ngelak.. kalo x,bagai kelapa dibelah dua le kete aku tu..abih tadak pon, pecah cermin depan..

daun2 kering,ranting2 kayu, abes berputar2 cam dilanda puting beliung aje.. aku bwk slow je time tu.. cuak2.. traffic dilaporkan sesak sbentar..

pastu,ujan lebat.. mmg xnmpk pape kat depan..pasang lmpu tinggi pon xnmpk gak.sayup2 je nmpk kelibat kete.. tp teruskan perjalanan gak..

aku ksiankan pembonceng motosikal.. time angin kuat tu, musti la habuk2 masuk lam mata.. pastu ujan plak, basah kuyup mereka..

sampai umah,adik aku ckp,motor dia nak terbalik dek angin kuat..

perjalanan balik ke rumah tadi amat mencemaskan.. jgn la negeri kelantan dilanda taufan ketsuna..

taufan ketsuna ini telah melanda vietnam sehingga menyebabkan banjir kilat.. pastu,dijangka akan melanda hainan,china pulak arini.. struktur geografi kelantan ini,mmg terdedah kepada bencana la.. sbb kedudukan nya ditepi laut china selatan yg selalu bergelora.. hainan pon da dekat ngan kelantan.. kalo bukan taufan ketsuna skalipon,aku percaya ini adalah tempiasnya.. kalo xde angin,masakan pokok bergoyang..

marilah bergoyang...~~

ok lah..doakan xde taufan ketsuna..
cuaca pon dah ok ni..

p/s: pembonceng motosikal,kalo ujan korg cari tempat berteduh dulu ye..kami yg drive kete ni xnmpk sgt anda time ujan2..

membangun bersama islam!

Photobucket

7 comments:

+betterSINGLE+ said...

klu aritu tmpat ak terbang2 sume..huhu

cathenclox said...

xde la terbang2 sgt..
xde gmbo lak nk tunjuk sbb aku xbawak camera.. ish..biase ade je lam drawer.. geram2..

violetless said...

siap ltk lagu marila bgoyang lg...mesti gedikkk je kalo hg bgoyang kan..heee

cathenclox said...

hu hu hu.. aku goyang inul teros.. ngan ko ko skali pengsan tau! hahak

SaRaH NoRDiN said...

marilah bergoyang (bayangkan ami goyang2) wakakakakakaka

ermm...
agak tak0ot la baca tajuk td T_T
kalu aku bawa keta time tu da cuak+panik..kah kah kah

cathenclox said...

hahak..ape la korang ni.. baru je nk menggedik cket..huahuahu

taw xpe.. tp konpius gak ni.. samada tempias taufan atau tempias gempa bumi tu..aduy..

lin said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,ut聊天室,情色遊戲,情色a片,情色網

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails