Wednesday, December 30, 2009

TRWC in KKTTC


:: print screen TRWC kat fesbuk ::

pada 19 dec 2009 tempoh hari,aku ngan adik aku telah pergi ke cyberjaya untuk menjayakan mini gathering kelab the red warriors club .. TRWC ni ditubuhkan kat facebook dan website utama group ktorg ialah http://www.theredwarriors.com/

memula,aku refuse nk pegi sbb opa xbalik ag + tataw jalan +segan dowh! takot ramai budak laki.. dah name pon kelab penyokong bola sepak..muahaha


tp,tah cane, ttbe rase concern pulak.. ye ar.. aku ni dah ar ade jawatan,kalo xpegi, org kate ape pulak..adess.. jawatan aku xde la besar mane pon dalam kelab tu.. SMO aje.. bukan syarikat muda osman keyh tp social media officer.. tugas aku pon,kabur2 ag sebena nye..hahaha tp xpe.. kire nye ade jawatan jugak!~

even aku xtahu jalan ke cyberjaya,aku tanye jugak pakcik google..haha sesat lam shah alam aje,tp bile da masuk highway,no problema da.. xsesat pny..

bila sampai sane, masalah utama ialah aku konpius.. samada tmpt di KKTTC,atau betul2 masuk kat tasik.. pening pny pening,last2,aku tny pakgad, pakgad tu kate, mmg ye ar ade gath kat cni..




so,aku tunggu ler.. duk kejap,sebuah kete wira silver sampai.. si hanif ngan cik siti.. mase ni aku xknl pon even lam fesbuk asek duk balas2 komen.. pastu, dalam 5 minit gitu, faizul izan ngan kawan dia sampai.. pastu ,baru la sampai admin2 yg len.. haha yg xtahan tu,suh aku sampai kul 8.. tp dorg gak yg lewat.. dkt kul 9 jugak..muahaha.. xpe2.. aku baek..









hadirin yg datang,dijangka 200 orang.. tp paham2 je la.. bila kita wat invitation kat fesbuk, ramai yg tanda attending.. tp yg hadirnye xspt yg dijangka.. kalau xpasti nk dtg or mmg xnk dtg, korg leh la pilih not attending ,or maybe.. kan senang.. kesian admin2 kita.. tp xpe.. meriah jugak..hoho makanan byk lebih..









aktiviti dimulakan dengan celoteh MC kita iaitu Suhailanzihny Bin Sulaiman. MC yg asal xdtg.. dia amek mc..haha klako aje bunyiknye.. hihi pastu ucapan aluan2 oleh admin spt Lihasrizad Ismail, Noor Erma Faiz Izuan, Wira Meroh Anok Klate, Mohd Hanif Mohd Nor,  dan Nik Rulhisham Abdul Wahab.










lepas tu,jemputan khas dari wickedmuse.  opening lagu dorang lagu nur kasih.. wuahaha layan je la..lagu best.. pastu, jemputan celebriti pulak, Pekin Ibrahim. 










then,ade sesi derma darah dari pusat bank darah negara.. betul x aku eja nih? huhu cam best,tp aku mase tu xcukup syarat nk derma.. mintak maap bebanyak..hahaha










after that, makan2 laksa pulak.. dalam kul 1 gitu, dorg mula nk idupkan api,nk bakar ayam.. tp ujan pulak.. tunggu le ujan benti.. huhu

tp aku pulang awal..sbb family aku dari klate akan tiba petang tu..huuhuu

pape pon,aku enjoy la.. even xkuar kan duit,duit minyak+tol pon totap abes..wuahaha

utk gmbr selebihnya,korang leh link ke sini.. the red warrior mini gathering 2009

lagi satu, xsemestinya kelab bola,ramai orang lelaki.. pompuan pon ramai jugak.. huhu bangga aku.. hilang segala keresahan takot ramai lelaki kat mini gath tempoh hari.. :)
Photobucket

4 comments:

iyouweblog.com said...

makan bola, tidur bola, blog bola....
nanged u. nang this to read Goes beyond boobs staring...(18sx).

cathenclox said...

hoho.. thanks..

violetless said...

napa ko tak derma??ko period ey.....

cathenclox said...

wakakaak.. ko ni..kantoikan aku aje..hihi

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails