Monday, April 12, 2010

lunch hari ini

hello peeps!
makan per tu?
xajak pon..
sedih ar..


tp xper.. aku ade masak tuk lunch ni..
xnak kasi korang.. hoho


menu hari ni ialah ayam masak tomyam (secret recipe), sayur bayam dan telur pizza..
nyum2..


aku ni fes time buat sayur bayam..
org panggil jugak sayur pink,sbb dia nye kuah akan jadi kaler pink..
so ,aku men bedal je.. even luaran xmenjadi pink, dia hijau kuning2 cket (myb terlebih ikan bilis kot), tp rasa nye tetap ada..




*dapat pujian dari abah..hoho gelak santa*

pastu,ayam masak tomyam ni,aku men bedal je.. aku letak kiub tom yam knorr tu dalam tumis.. haha
*secret recipe kepala hang!*


after that, telur pizza.. telur pizza ni gebu semacam jer.. kiut je aku rase..nk makan pon xsampai ati.. comel tlajok! haha


tp,abah aku da makan dulu..telur dah tinggal 3/4 jer..xpe lah..
gebu punye pasal, ai uplod jer tuk tatapan kawan2.. huhu


so,what do u think?

~FIN~


Photobucket

5 comments:

iena said...

ok gak sedap.. kalau ada sambal belacan confirm 4 pinggan.. wakaka

cathenclox said...

haha..amboi ina,sampai 4 pinggan tu..huhu
xpe2,nnt next lunch,saye buat sambal belacan pulak..hoho

kharis said...

ternyata cover sangat menipu,,makanan ini sangat maknyus loh!

shaNAf said...

nk cket..hehe, taw.. msti da bis nie...
x sempat nk mkn ngahri..huhu...
pg+ nghr + ptg + mlm jap g..^^,

cathenclox said...

maknyus tu ape?

haha,shanaf..ade sikit lagi ni.. meh le..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails